Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Cikkek egyesületeink életéről

Ebben a menüben a tagszövetségek, tagegyesületek életét, tevékenységét, nagyobb rendezvényeit bemutató - esetleg képeket is tartalmazó - cikkek, tudósítások találhatók, amelyek a Bajtársi Hírlevélben terjedelmi vagy időbeli okok miatt nem jelenhettek meg, a "Faliújság"-on való közzétételük pedig ugyancsak terjedelmi okokból nem célszerű.
Ugyancsak itt biztosítunk teret - a rendelkezésre álló tárkapacitás függvényében - a tagszövetségek, tagegyesületek saját hírleveleinek megjelenéséhez.

 

Cikkek

Emléktábla-avatás Kaposváron

2014.10.09

Lerombolt, elhordott laktanyájukra emlékeztek a kaposvári katonák.
(A továbbiak a címre vagy a "Teljes bejegyzés"-re kattintva olvashatók.)

 
Teljes bejegyzés

50 éves a Noszlopy

2014.10.04

Kaposváron a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja 2014. október 4-én ünnepelte megalakulásának 50. évfordulóját. Az ünnepségen... (A továbbiak a címre vagy a "Teljes bejegyzés"-re kattintva olvashatók.)

 
Teljes bejegyzés

Wathay emléknap

2014.09.19

Szeptember 19-én Székesfehérváron, Wathay Ferenc egykori vicekapitány szobránál a vár 1601-es ideiglenes visszafoglalására emlékezett az idén 25 éves Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület. A rendezvényről tudósított a Székesfehérvári Önkormányzati Kommunikációs Központ.  Fotók és részletes beszámoló a Képgalériában.

 
Teljes bejegyzés

25 éves az MVRSZ

2014.09.05

Ma 25 éve, hogy megalakult a Magyar Veterán Repülők Szövetségének jogelőd szervezete. A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége elnöksége és egyesületei nevében bajtársi tisztelettel köszöntjük a negyedszázados tagszövetség minden tagegyesületét és tagját, és további sikeres, eredményes működést kívánunk repülő bajtársainkanak!
Az MVRSZ elnöke és főtitkára által ez alkalomból küldött - mindenki számára szóló - köszöntő levél itt olvasható.

 

 
Teljes bejegyzés

Pákozdon avatott a Nyíri Honvéd Egyesület

2014.05.21

2014. május 21-én Pákozdon felavatásra került a "Nyíri Honvédek" emlékműve, melyet a Nyíri Honvéd Egyesület állított. Fotók a "Képgalériában".

 
Teljes bejegyzés