Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Cikkek egyesületeink életéről

Ebben a menüben a tagszövetségek, tagegyesületek életét, tevékenységét, nagyobb rendezvényeit bemutató - esetleg képeket is tartalmazó - cikkek, tudósítások találhatók, amelyek a Bajtársi Hírlevélben terjedelmi vagy időbeli okok miatt nem jelenhettek meg, a "Faliújság"-on való közzétételük pedig ugyancsak terjedelmi okokból nem célszerű.
Ugyancsak itt biztosítunk teret - a rendelkezésre álló tárkapacitás függvényében - a tagszövetségek, tagegyesületek saját hírleveleinek megjelenéséhez.

 

Cikkek

Közgyűlés Tatán

2017.01.26

03_tata_170126.jpg 2017. 01. 26-án Tatán a Honvéd Bajtársi Klub beszámoló és feladat meghatározó közgyűlésére került sor. A Klub életében nagyon fontos programon... Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Jubileumi közgyűlés Sárbogárdon

2017.01.21

gal_sandor_szds.jpg Január huszonegyedikén számos meghívott vendégünkkel közösen, jubileumi közgyűlésen ünnepeltük a Honvéd Bajtársi Egyesület Sárbogárd megalakulásának 15. évfordulóját. Nagy örömünkre szolgált, hogy szinte minden meghívottunk elfogadta meghívásunkat, s megtisztelte jelenlétével szerény ünnepségünket. Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Évbúcsúztató 2016. decemberben

2016.12.21

aa.jpg  Az év vége a karácsony közeledtével számolva készültünk a decemberi rendezvényünkre, melyet december 21-én 14 órakor tartottunk a BM Csónakházban. Tovább a cikkre... .

 
Teljes bejegyzés

Repülők karácsonya

2016.12.20

15697175--n.jpg  A Magyar Veterán Repülők Szövetsége 2016. december 20-án tartotta a már hagyományosnak számító “Repülők karácsonya” elnevezésű rendezvényét. Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Negyven éves a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület

2016.12.18

40 éves jubileumát ünnepelte a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület 2016. december 18-án. A rendezvényen megjelentek Szombathely vezetői, az osztrák és szlovén partnerszervezetek képviselői, részt vett Hazuga Károly ny. altábornagy, a BEOSZ elnöke és László Attila ny. alezredes, a BEOSZ elnökség tagja, a Nyugat-dunántúli régió vezetője. A rendezvényéről megjelent tudósítások és képek a következő linkeken érhetők el: www.frisss.hu valamint www.szombathely.hu .

Oláh György nyá. százados
VHBE vezetőségi tag

 

 
Teljes bejegyzés

Évértékelő, ünnepváró és évzáró rendezvény a hatvani bajtársaknál…

2016.12.17

7250-evzaro-a-hatvani-bajtarsaknal.jpg  Évértékelő, ünnepváró és évzáró rendezvény a hatvani bajtársaknál… Karácsony közeledtével tartotta hagyományos évbúcsúztató egyesületi délutánját a hatvani Gáspár András Bajtársi Egyesület. Az immár 43 éve működő egyesületnél hagyomány, hogy év végén, a meghívott vendégekkel közösen felidézik az elmúlt időszak történéseit... Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Családi est a Marcali Bajtársi Egyesületnél

2016.12.17

mini-dscn3749.jpg  December 17-én tartotta a Marcali Bajtársi Egyesület az évzáró rendezvényét a Civil Szervezetek Házában. Szentes István egyesületi elnök rövid köszöntője után az Imre Sándor Szeretetszínház és a Marcali Bajtársi Dalárda közös - egy szép, megható karácsonyi témát feldolgozó - műsora következett. Ezután meglepetésként Fülöp János tagtársunkat köszöntötte fel születésnapja alkalmából a családja és az egyesület tagsága. A hatalmas és ízletes születésnapi tortából, amit a család készített el, mindenkinek jutott egy szelet. A finom vacsora elfogyasztását követően baráti beszélgetés, tánc, együtt éneklés zárta a vidám estét.

Kőrösi András

 
Teljes bejegyzés

ÉAR év végi értekezlet

2016.12.16

dscf3896.jpg  Az Észak-alföldi Régió tagszervezeti elnökei és titkárai december 16-án, Nyíregyházán jöttek össze a hagyományos év végi értekezletükre. Tóth Sándor régióvezető itt köszönthette a régióban először megjelenő szövetségi elnököt, Hazuga Károlyt. Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Érdekfeltáró értekezlet Nyíregyházán

2016.11.24

161124_06.jpg  2016. november 24-én az Észak-alföldi Régióban érdekfeltáró értekezletet tartottak. Nyíregyházán jöttek össze a régióban működő tagszervezetek nyugállományú, járandóságos, tartalékos képviselői... Tovább a cikkre... .

 

 
Teljes bejegyzés

Faliújság - 2016

2016.11.16

A "Faliújság", nevéből adódóan, rövid - 1000-1200 karakter terjedelmű - hírek, tudósítások közzétételére szolgál, amiket az egyesületek vezetői, tudósítói szabadon helyezhetnek el a felületen. A bejegyzéseket szükség szerint ki lehet egészíteni azzal az információval (esetleg konkrét linkkel), hogy hol, milyen médiában (helyi lap, TV, honlap, stb.) érhető el az adott cikk teljes terjedelemben.
2014.06.16-án indult el a Faliújság "Hírek, érdekességek egyesületeink életéből" rovata, amit a BEOSZ tagegyesületei életéről, fontosabb programjairól, érdekes eseményeiről szóló hírek, krónikák megjelenítésére szántunk. Nem hosszú leírásokat, hanem rövid, néhány szavas-mondatos híreket képzeltünk el, kiegészítve azzal az információval (esetleg konkrét linkkel), hogy hol, milyen médiában (helyi lap, TV, honlap, stb.) érhető el az adott történet. Tovább a 2016. évi bejegyzésekre

 
Teljes bejegyzés