Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Cikkek egyesületeink életéről

Ebben a menüben a tagszövetségek, tagegyesületek életét, tevékenységét, nagyobb rendezvényeit bemutató - esetleg képeket is tartalmazó - cikkek, tudósítások találhatók, amelyek a Bajtársi Hírlevélben terjedelmi vagy időbeli okok miatt nem jelenhettek meg, a "Faliújság"-on való közzétételük pedig ugyancsak terjedelmi okokból nem célszerű.
Ugyancsak itt biztosítunk teret - a rendelkezésre álló tárkapacitás függvényében - a tagszövetségek, tagegyesületek saját hírleveleinek megjelenéséhez.

 

Cikkek

Jubileumi ünnep Várpalotán

2015.10.30

Megalakulásának 40. évfordulóját ünnepelte a Gábor Áron Nyugállományúak Klubja. Tovább ....

 
Teljes bejegyzés

Évfordulós Ünnepség Cegléden

2015.10.06

A Ceglédi Honvéd Nyugdíjas Egyesület október 5-én a Foltvarró és kézimunka szakkörének kiállítás megnyitójával, 6-án ünnepi közgyűléssel emlékeztek... Tovább a cikkre....

 
Teljes bejegyzés

Telt ház Szentendrén

2015.10.05

Szentendrén 3 év után, 2015. 10. 05-én telt ház előtt léptek fel... Tovább a cikkre....

 
Teljes bejegyzés

Megújuló Várkörút, feléledő hősök

2015.04.27

Névadójukra emlékeznek Székesfehérváron a Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület tagjai, április 30-án. Nyertes pályázatuk záró rendezvényére a Prohászka Ligetben és a HEMO Színháztermében kerül sor. Itt érhető el a rendezvény meghívója és a Fehérvár Médiacentrum videója.

 
Teljes bejegyzés

99. születésnap Győrben

2014.11.06

Kitüntető figyelmességgel köszöntöttük Győrben, több helyen, vitéz Horváth István rehabilitált vezérkari alezredes urat 99. születésnapja alkalmából. Tovább...

 
Teljes bejegyzés

Díjat kapott a Szentendrei Klub

2014.10.23

Szentedre Önkormányzata a Szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub részére itélte... Tovább...

 
Teljes bejegyzés

Emléktábla-avatás Kaposváron

2014.10.09

Lerombolt, elhordott laktanyájukra emlékeztek a kaposvári katonák.
(A továbbiak a címre vagy a "Teljes bejegyzés"-re kattintva olvashatók.)

 
Teljes bejegyzés

50 éves a Noszlopy

2014.10.04

Kaposváron a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja 2014. október 4-én ünnepelte megalakulásának 50. évfordulóját. Az ünnepségen... (A továbbiak a címre vagy a "Teljes bejegyzés"-re kattintva olvashatók.)

 
Teljes bejegyzés

Wathay emléknap

2014.09.19

Szeptember 19-én Székesfehérváron, Wathay Ferenc egykori vicekapitány szobránál a vár 1601-es ideiglenes visszafoglalására emlékezett az idén 25 éves Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület. A rendezvényről tudósított a Székesfehérvári Önkormányzati Kommunikációs Központ.  Fotók és részletes beszámoló a Képgalériában.

 
Teljes bejegyzés

25 éves az MVRSZ

2014.09.05

Ma 25 éve, hogy megalakult a Magyar Veterán Repülők Szövetségének jogelőd szervezete. A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége elnöksége és egyesületei nevében bajtársi tisztelettel köszöntjük a negyedszázados tagszövetség minden tagegyesületét és tagját, és további sikeres, eredményes működést kívánunk repülő bajtársainkanak!
Az MVRSZ elnöke és főtitkára által ez alkalomból küldött - mindenki számára szóló - köszöntő levél itt olvasható.

 

 
Teljes bejegyzés