Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ünnep utáni kikapcsolódás

2016.12.10

A Honvéd Zrínyi Sportegyesület Asztalitenisz szakosztálya 2016. december 28-án asztalitenisz versenyt rendez. A verseny kiírást közzétesszük. A budapesti helyszínre tekintettel különösen a Közép Magyarországi Régió egyesületeinek figyelmét hívjuk fel a rendezvényre, amely kitűnő alkalom a sportolásra, kikapcsolódásra és nem utolsó sorban a kilóknak is jót tesz az ünnepek után.

Mint ismeretes a XXV. Katonanemzedéki Találkozó alkalmával a BEOSZ és a HZSE Együttműködési megállapodást kötött. Ennek értelmében a HZSE az alábbi területeken működik együtt, illetve támogatja a BEOSZ-t:

  1. A HZSE alapvetően szabadidős sportegyesület, amely biztosítja a BEOSZ sport iránt fogékony tagjai számára a sportolás és az élményszerzés lehetőségét.
  2. A BEOSZ tagszervezeteinek természetes személy tagjai kedvezményesen, a mindenkori egyesületi tagdíj egytizede ellenében sportolhatnak a SE által használt sportlétesítményeken. A szakosztályi tagdíjai a BEOSZ dolgozói számára változatlan összegben érvényesek. A BEOSZ sportolóit a SE pártoló tagjaiként kell figyelembe venni.
  3. A SE biztosít olyan emberi tevékenységformákat, sportágakat, amelyek lehetőséget biztosítanak embereknek, emberek csoportjainak és csapatainak egymással és a természet erőivel való versengésére.
  4. A SE biztosít olyan tevékenységformákat, amelyek biztosítják a résztvevők szellemi-, fizikai jó közérzetét.
  5. A SE szakszerűen, magasan kvalifikált, hozzáértő edzők segítségével végzett élményszerző testi tevékenységével semmivel nem pótolható módon járul hozzá a résztvevők személyiségének harmonikus fejlesztéséhez.
  6. Honvéd sportegyesületként a SE szolgáltatásaink körébe olyan sportágakat is lehetőségük van a BEOSZ tagjainak felvenni (katonai, honvédelmi jellegű) amelyek eltérnek az egyesület tagjainak előképzettségétől (a NOB által preferált sportágaktól), ezáltal az átélhető élmény az újdonság extrémitásával, erejével bír.
  7. A Felek együttműködnek sportrendezvények, bemutatók, lövészetek, túrák és egyéb rendezvények megszervezésében.

A Honvéd Zrínyi Sportegyesület bemuutatkozása ide kattintva olvasható.

A 2016. december 28-ai verseny kiírása:

sportnap_2016.jpg