Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Találkozó a volt kultúrosok részére

2016.06.01

VOLT KULTÚROSOK TALÁLKOZÓJA
​felhívás

Az MH Budapesti Nyugállományúak Klubja keretein belül működő kulturális tagozat, a Törzsasztal 2016. október első felében (előre láthatóan október 10-13. között) egynapos találkozót szervez Budapesten, a Honvéd Kulturális Központban (Budapest, XIV. Stefánia út 34-36.) a Magyar Néphadseregben, illetve a Magyar Honvédségben kulturális területen szolgáló katonák, honvédségi közalkalmazottak számára.
A rendezvényre várjuk az alakulatok kultúrosait és könyvtárosait, a helyőrségi klubok vezetőit és vezető munkatársait, katonazenekarok vezetőit, a központi kulturális intézmények vezetőit és vezető munkatársait, a kulturális terület vezetőit, a katonai sajtó kulturális területén dolgozó munkatársait.
Kérjük, hogy az érintettek 2016. június 30-ig küldjék el visszajelzésüket nevükkel, beosztásukkal, elérhetőségeikkel (postacím, email cím, telefonszám) valamint azt, hogy szándékukban áll-e részt venni a tervezett találkozón. A találkozó célja - amely egyben a Törzsasztal működési koncepciója is -, a magyar honvédség kulturális értékeihez kapcsolódó hagyományok ápolása, feldolgozása, az e területen korábban és ma is dolgozó szakemberek bevonása és a velük való időnkénti személyes találkozók szervezése.
A visszajelzéseket emailben Pácser Bálint (pacser.balint@t-online.hu) és Sepcsik T Sarolta (sepcsik.sarolta@gmail.com) címére várjuk.
A leveleket az MH Budapesti Nyugállományúak Klubja címére 1143 Budapest Stefánia út 34-36. kérjük küldeni.
Kérjük a nyugállományú katonák országos és helyi szervezeteit, hogy támogassák kezdeményezésünket, és a működési területükön élő egykori munkatársainkkal kapcsolatos adatokat szíveskedjenek az MH Budapesti Nyugállományúak Klubja címére megküldeni június 30-ig.
Köszönettel fogadunk minden, a találkozóval kapcsolatos javaslatot!
Budapest, 2016. május 6.

a szervezőbizottság