Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nemzetközi Gyertyagyújtási Akció - 2016

2016.11.10

Tisztelt Bajtársak!

A Krajczáros Alapítvány idén már 7. alkalommal indítja útnak a november 11-én 11 óra 11 perckor esedékes Nemzetközi Gyertyagyújtási Akció-t, amelynek célja, hogy ez a nap hivatalosan is váljon a Harctéren Elesett Katonák Nemzetközi Emléknapjává. Az akcióhoz – melyet a BEOSZ mindig támogatott – tavaly már 13 országból érkezett visszacsatolás. Az akció védnökei köztiszteletben álló hazai és határon túli neves személyiségek. A BEOSZ elnöke is felkérést kapott a védnöki tisztségre.

A BEOSZ elnöksége ezúton tájékoztatja tagszervezeteit az akcióról és a csatlakozási lehetőségről, kérve, hogy az kapjon minél szélesebb nyilvánosságot (pl. a tagság által történő megosztással). A nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező szervezetek lehetőségük szerint vonják be a kezdeményezésbe partnereiket is.

Felhívjuk fővárosi bajtársaink figyelmét a Városmajorban tervezett gyertyagyújtásra: november 11-én 11 órakor legyünk ott minél többen a Tábori Vadászok Emlékművénél.

Az akcióval kapcsolatos információk (pl. idegen nyelvű felhívás), szponzorok jegyzéke részletesen a https://www.facebook.com/krajczaros.alapitvany/ címen érhetők el.

BEOSZ Iroda

161027.plakat.jpg