Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Meghívó a VII. Honvédfesztiválra

2016.09.16

Az alábbiakban közzétesszük a Katonai Emlékpark Pákozd meghívóját a VII. Honvédfesztiválra.

kempp.jpg

Tisztelt Feliratkozók! Kedves Érdeklődők!

A Katonai Emlékpark Pákozd idén hetedik alkalommal rendezi meg a Honvédfesztivált, melyre ezúton szeretettel meghívjuk Önöket!
A korábbi évekhez hasonlóan, számos színes programmal várjuk Önöket jövő szombaton (2016. szeptember 24.) a park területén megrendezendő „Csatatéri sokadalom” elnevezésű katonai hagyományőrző és kulturális program-kavalkádon!
Bemutatókon találkozhatnak középkori, szabadságharc-korabeli, I. és II. világháborús, 1956-os és a Magyar Néphadsereget bemutató hagyományőrző szervezetekkel, valamint a Magyar Honvédség, és a Magyar Hadiipari Szövetség is képviselteti magát. A dinamikus bemutatókon kívül a nap folyamán több koncertre is sor kerül majd. A családokat Bakaland ifjúsági akadálypályával és különböző gyermekprogramokkal várjuk! 15 órakor a Katonai Emlékpark melletti csatatéren megelevenedik a pákozd-sukorói csata, melynek során 168 ifjú nemzetőr és a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség eleveníti fel a történelmi csatát.
A részletes információkért kérjük, tekintsék meg a csatolt képet, vagy keressék fel honlapunkat vagy Facebook oldalunkat .

Tisztelettel és tartalmas, látványos programokkal várjuk a Honvédfesztiválon!

A rendezvény fő támogatója a Miniszterelnökség.

unnamed.jpg

unnamed--1-.jpg