Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ismét egy kiváló sportprogram

2018.04.27

Az „Ép testben ép lélek – Sport egy életen át” mottó jegyében ismét egy egészséges és egészség megőrző programra szeretnénk felhívni a figyelmet. A Szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klub Strázsa Túraegyesület által ebben az évben már 5. alkalommal kerül megrendezésre a Nyári Strázsa túra. A túrával kapcsolatosan az egyesülettől az alábbi előzetes információt kaptuk:
A túrázók 3, 6, 10 és 15 km-es távok közül választhatnak. A túra jelentős részben jelzett túraútvonalakon halad, ahol nincs jelzés ott szalagozás és információs táblák segítik a túrázókat (a túrát mindenki önállóan teljesíti). Nem kell aggódni ez nem teljesítménytúra, nincs szintidő, nincsenek élőerős ellenőrző pontok, de a teljesítménytúrákra vonatkozó szabályok szerint mindenki előkészített térképet kap és mérjük a teljesítés idejét is, amit a teljesítést igazoló emléklapon rögzítünk.
Tekintettel arra, hogy a rendezvény - együttműködési megállapodás alapján - egyik lehetséges helyszíne a Nagy Sportágválasztó, Ötpróba versenysorozatának minden résztvevő adatait részletesen és pontosan regisztráljuk.(Az adatok csak az Ötpróba azonosításhoz kerülnek felhasználásra.)
A túra térítés mentes, de aki előzetesen regisztrál az autóbuszos szállítást és a helyszínen ebédet is igénybe vehet térítés ellenében.
Előregisztrálni június 4-ig lehet online vagy a csatolt plakáton lévő email-ben vagy telefonon is a szolgáltatások térítési díjainak egyidejű átutalása (befizetése) mellett.
Minden további részlet megtalálható az egyesület oldalán, illetve a csatolt plakáton.
A szervezők mindenkit szeretettel várnak, így minden kezdő, vagy haladó túrázót, diák csoportot, családokat, munkahelyi kollektívákat is.

Sztanó Zsuzsanna nyá. őrnagy
alelnök

nyaristrazsa-2018_plakat.jpg