Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Felhívás ICO nemzetközi fotóversenyre

2020.07.13

„SZERETEM AZ ÉLETET! A SZÉPSÉG MEGMENTI A VILÁGOT”

A Tábornokok, Admirálisok, Tartalékos és Nyugállományú Tisztek Nemzetközi Szervezete (ICO) titkársága a tagszervezetek visszajelzése és kívánsága alapján 2020-ban megrendezi az amatőr fotósok negyedik nemzetközi versenyét.

Vegyen részt Ön is a versenyen!

A versenyben való részvételhez küldje el eredeti képeit a szervező bizottságnak elektronikus formában, amelyek a szolgálaton kívüli katonák szemén keresztül tükrözik a világot, az amatőr fotósok által megragadott pillanatot az alábbi témákban: természet, emberek, művészet.

1. A képeket 2020. október 20-ig a verseny szervező bizottságának (ICO titkárság ) címére küldjék: iacro@mail.ru . A képek begyűjtésének határideje a verseny zsűri (ICO titkárság) részéről 2020. október 20.

2. Versenyzőként 5 kép küldhető. A tagszervezetektől a részvevők száma korlátlan.

3. A képeket értékelésre az ICO tagszervezeteihez névtelenül, számozottan küldik el a szervezők. A képeket az ICO titkárság a beérkezés sorrendjében számozza meg. A képek értékelő lapját a szervező bizottságnak kell visszaküldeni.

4. A képek értékelése 5 pontos rendszerben történik.

5. Minden kép 1-5 pontot érhet el. A verseny győztesei (1., 2., 3. helyezett) azok lesznek, akik az ICO tagszervezetei által a legtöbb pontot kapják a képeikre. Egyenlő pontszám esetén a verseny győztese az lesz. akinek a legtöbb 5 pontos képe van, további egyezés esetén a legtöbb 4 pontos képe van és így tovább.

6. A verseny eredményét 2020. november 20-án hirdetik ki.

7. A győztesek oklevelet kapnak.

8. A verseny eredményét az ICO honlapján teszik közzé és a tagszervezetek részére is megküldik.

9. A versenyben nem vehetnek részt katonai témák, a szervezetek által tartott fesztiválok, riportok, veterán események, humanitárius tevékenységek fotói. És ne küldjenek a Covid-19 járvánnyal - életünk keserű epizódjával - kapcsolatos képeket, amelyet mindenki gyorsan el szeretne feledni.

Az élet szép - a szépség körülöttünk van.

10. A tiszta verseny és a képek objektív értékelése érdekében a képeken ne legyen felirat és aláírás, a fotós kilétére utaló város, ország neve.

A képeket máris lehet küldeni!
A képeit emberek milliói csodálhatják!
Várjuk a képeket!

ICO titkárság; BEOSZ elnökség