Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Elbúcsúztunk Nagy Károly nyugállományú alezredestől

2020.12.21

Mély részvét mellett, katonai tiszteletadással, családja, pályatársai, Tomasz Trzciński ezredes, a lengyel véderő katonai attaséja, a BEOSZ elnökségének, a Balassi Bálint Bajtársi Egyesületnek, a WAT Magiszterek Védegyletének és a régió több egyesületének képviselői kísérték utolsó útjára Nagy Károly nyugállományú alezredest, a BEOSZ Közép-magyarországi régió vezetőjét, a WAT Magiszterek Védegyletének alapító és mindvégig elnökségi tagját, a Balassi Egyesület tagját.
A Himnusz elhangzása után a család és a katonatársak, bajtársak nevében Hazuga Károly nyá. altábornagy, a BEOSZ elnöke búcsúztatta, felidézve Nagy Károly bajtársunk katonai pályáját, az általa betöltött felelős vezetői beosztásokat és a Szövetség életében végzett tevékenységét.
A Jaroslaw Dabrowski Katonai Műszaki Akadémián végzett magyar és lengyel bajtársak nevében Balogh János ezredes, a WAT Magiszterek Védegyletének elnöke emlékezett a segítőkész idősebb hallgatótársra, Nagy Károlyra, és búcsúzott tőle magyarul, majd lengyelül.
A Szózat után a Magyar Takarodó kürtjelével búcsúztak a jelenlévők.

Tisztelt Alezredes úr! Nyugodj békében!

emzé

 

A mappában található képek előnézete Elbúcsúztunk Nagy Károly nyugállományú alezredestől