Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az MH KIKNYP tájékoztatója

2020.06.30

Az alábbiakban közzétesszük az MH KIKNYP tájékoztatóját:

"Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka a toborzó, érdekvédelmi és kegyeleti ügyfélszolgálatot, személyes ügyfélfogadást – az egészségügyi szabályok betartása mellett - engedélyezte.
Az ügyintézés tekintetében azonban továbbra is az online és telefonos, valamint postai úton történő kapcsolattartás kerül előtérbe.
Az MH KIKNYP érintett személyi állománya köteles betartani és a személyes ügyfélszolgálatot igénybe vevőkkel betartatni az országosan érvényben lévő járványügyi, és különösen a koronavírus által okozott járványra vonatkozó szabályokat, valamint a Magyar Honvédség egészségügyi főnöke által kiadmányozott, „Eljárásrend a 2020. évben azonosított új koronavírussal kapcsolatban” ügyiratban foglaltakat.
Ennek értelmében:

- A belépés előtt kézfertőtlenítést kell végezni.

- A személyes, fizikai kontaktust lehetőség szerint kerülni kell, valamint ügyelni kell a megfelelő védőtávolság (1.5-2 m) betartására.

- A személyi higiénés szabályok betartására fokozottan kell figyelni.

Feloldásra kerül a nagylétszámú megemlékezéseken, ünnepségeken való részvétel tiltása. Az eseményeken történő részvétel és koszorú megvásárlásának engedélyezése az eredetileg szabályozott formában történik. A szociális gondoskodással, társadalmi kapcsolatokkal összefüggő feladatok tekintetében a személyes látogatások, születésnapi köszöntések, valamint kihelyezett ügyfélszolgálatok szervezése és megtartása – az egészségügyi szabályok betartása figyelembevétele mellett – engedélyezett.
A kegyeleti feladatokkal összefüggő katonai tiszteletadás valamennyi formája – így a kegyeleti díszelgési feladatok, kürtös és katonazenekar által gyászzene biztosítása határozatlan idejű felfüggesztése – feloldásra került.
Online és telefonos, valamint postai úton történő kapcsolattartás esetén elérhetőségeink:
MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság
1. Katonai Igazgatási Központ Budapest
Telefon:
Érdekvédelmi Részleg: 06/1-236-5232, vagy 06/1-235-5237
Kegyeleti részleg: 06/1-236-5196.
e-mail cím: budapest.erdekvedelem@mil.hu
Levelezési cím: 1545 Budapest, vagy 1134 Budapest, Dózsa György út 51."

szerk

A helyi irodák elérhetősége ide kattintva olvasható a KIKNYP honlapján.