Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nyitóoldal

Cikkek

Deli József Petőfi Emlékérmes

2014.06.13

A Városalapítók Napján Petőfi Emlékérem kitüntetésben részesült Deli József nyugállományú ezredes. A Szövetség elnöksége és valamennyi tagja nevében gratulálunk bajtársunknak, a BEOSZ volt régióvezetőjének, a megérdemelt elismeréshez. A Félegyházi Közlöny cikke itt olvasható

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Nyitóoldal

Levél az abasáriakhoz

2014.06.05

Hazánk szíve - Abasár
Ezt a címet adta Fekete József bajtársunk annak a levélnek, melyet Abasár polgármesteréhez és az abasáriakhoz írt, a Katona- és Bordalfesztivál kapcsán. Tovább a levélre...

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Nyitóoldal

Tájékoztató a kenesei emlékjelekről

2014.06.05

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: A kenesei emlékjelek sorsa

Pákozdon avatott a Nyíri Honvéd Egyesület

2014.05.21

2014. május 21-én Pákozdon felavatásra került a "Nyíri Honvédek" emlékműve, melyet a Nyíri Honvéd Egyesület állított. Fotók a "Képgalériában".

 
Teljes bejegyzés

Elismerések a Honvédelem Napján

2014.05.20

Május 20-án kedden délután a Stefánia-palotában, a honvédelem napja alkalmából a társadalmi szervezetek részére rendezett ünnepségen Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára több BEOSZ-hoz kötődő bajtársunknak adott át elismerést, megköszönve kiemelkedő munkájukat. Az ünnepségről tudósított a honvedelem.hu is.

Fotók a "Képgalériában"

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Elismerések a Honvédelem Napján

A 2014. évi BEOSZ pályázat eredményei

2014.04.15

A pályázati munkabizottság feldolgozta a beérkezett igényeket, és a BEOSZ elnöksége döntött a 2014. évi pályázatokról. A döntést tartalmazó táblázatot - megelőzve az erre vonatkozó egyedi értesítést - közzétesszük. A pályázati összesítő ide kattintva elérhető.

Pályázati munkabizottság

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Nyitóoldal