Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Segélyezés, Honvéd Közalapítvány

A Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítvány (Honvéd Közalapítvány) az alapító szándéka szerint támogatja a MH és HM állományából – rajtuk kívülálló okból – kiváltak munkába állását. Szociális rászorultság esetén támogatja a személyi állomány tagjait, valamint a honvédségtől nyugállományba helyezetteket (szolgálati járandóságban részesülőket) a szolgálati kötelmek teljesítésével összefüggően balesetet, egészségkárosodást szenvedetteket és ezek ellátásra jogosult közeli hozzátartozóit. A támogatások módjáról, a feltételekről, a segélyek összegéről és az eljárás rendjéről a Közalapítvány honlapján részletesen lehet tájékozódni.
A Közalapítvány által rendelkezésünkre bocsátott tájékoztatók, illetve a témához tartozó egyéb információk az alábbiakban olvashatók.

 

Cikkek

Tájékoztatás az MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriumának 2018. júliusi üléséről

2018.07.12

2018. július 12-én ülésezett a MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriuma. Az ülésen – mint az már a korábbiakban kialakult - részt vettek a civil szervezetek képviselői továbbá ez alkalommal meghívást kapott a MH KIKNYP Parancsnoka, a Fővárosi és több megyei érdekvédelmi iroda vezetője illetve képviselője. Tovább... .

 
Teljes bejegyzés

Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány tájékoztatója

2018.01.25

A korábbi évekhez hasonlóan az MH Szociálpolitikai Közalapítvány megküldte részünkre a 2017. évre vonatkozó és ezen belül kiemelten a gondoskodási kört érintő összesített tájékoztatóját. Tovább... .

 
Teljes bejegyzés

Ülésezett az MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriuma

2017.07.06

logo-kozalapitvany.jpg 2017. július 06-án ülésezett az MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriuma. A Kuratórium határozatképességének megállapítását követően Gyuris Mihály a Kuratórium titkára beszámolt a gyermektáboroztatás eddigi tapasztalatiról. Ezt követően került sor az előkészített segélyezési kérelmek tárgyalására. Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Tájékoztató a 2017. évi gyermektáboroztatásról

2017.05.06

gyermektabor_kis.jpg

A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ a Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítvány anyagi támogatásával nyári gyermektáborokat szervez. A gyermektáborok turnusai pénteki nappal kezdődnek és a következő pénteki napon érnek véget. A táborokba 50 fő 8-12 éves gyermeket várunk. Tovább a részletekre... .

 

 
Teljes bejegyzés

Tájékoztató a segélyezés és támogatás rendjéről

2017.05.06

Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány elnöke a segélyezés lehetőségeiről tájékoztatót küldött a Szövetségnek. A tájékoztatót a honlapon is közzétesszük .

Sztanó Zsuzsanna alelnök

 
Teljes bejegyzés

Tájékoztató a MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriumának üléséről

2016.07.05

A MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriuma 2016. július 05-én tartotta soron következő ülését. Tovább... .

 
Teljes bejegyzés

Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány kuratóriumának üléséről

2016.04.05

Sajnos az utóbbi években egyre többen kerülnek olyan élethelyzetbe, melynek önerőből történő megoldása gyakran akadályokba ütközik. Tovább... .

 
Teljes bejegyzés

2016. februári hírek

2016.02.29

Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány 2015. évről szóló tájékoztatója és a tagegyesületek tagságához intézett felhívása itt olvasható.

 
Teljes bejegyzés