Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

"Obsitos"

A HM szociális gondoskodási körébe tartozók ellátásának szakfeladatait – a HVK Személyzeti Csoportfőnökség szakmai felügyelete mellett – az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság végzi az alárendeltségébe tartozó Katonai Igazgatási Központok, Toborzó és Érdekvédelmi Központok, illetve Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Irodák útján. Az ellátásokra való jogosultság jogszabályi feltételeit a honvédek jogállásáról szóló törvény biztosítja, míg a szolgáltatásokra és az ellátásokra vonatkozó szabályok a törvényhez kapcsolódó HM rendeletekben és utasításokban kerültek rögzítésre. A jogszabályok alapján összeállított kiadvány segítséget nyújt az érintettek és az egyesületek számára a könnyebb eligazodásban.

 

Cikkek

Az aktuális Obsitos kiadvány

2016.01.31

Az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság honlapján is megjelent aktuális Obsitos kiadvány ide kattintva olvasható/letölthető.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: "Obsitos"

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása

2014.09.04

Megjelent az "OBSITOS"

A honvédelmi tárca kiemelt figyelmet fordít a nyugállományú katonákra, az elhunyt honvédek és nyugállományú katonák özvegyeire és ellátásra jogosult árvákra, a honvédségi nyugdíjasokra. Tovább....

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: "Obsitos"