Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Cikkek egyesületeink életéről

Cikkek

Negyven éves a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület

2016.12.18

40 éves jubileumát ünnepelte a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület 2016. december 18-án. A rendezvényen megjelentek Szombathely vezetői, az osztrák és szlovén partnerszervezetek képviselői, részt vett Hazuga Károly ny. altábornagy, a BEOSZ elnöke és László Attila ny. alezredes, a BEOSZ elnökség tagja, a Nyugat-dunántúli régió vezetője. A rendezvényéről megjelent tudósítások és képek a következő linkeken érhetők el: www.frisss.hu valamint www.szombathely.hu .

Oláh György nyá. százados
VHBE vezetőségi tag

 

 
Teljes bejegyzés

Évértékelő, ünnepváró és évzáró rendezvény a hatvani bajtársaknál…

2016.12.17

7250-evzaro-a-hatvani-bajtarsaknal.jpg  Évértékelő, ünnepváró és évzáró rendezvény a hatvani bajtársaknál… Karácsony közeledtével tartotta hagyományos évbúcsúztató egyesületi délutánját a hatvani Gáspár András Bajtársi Egyesület. Az immár 43 éve működő egyesületnél hagyomány, hogy év végén, a meghívott vendégekkel közösen felidézik az elmúlt időszak történéseit... Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Családi est a Marcali Bajtársi Egyesületnél

2016.12.17

mini-dscn3749.jpg  December 17-én tartotta a Marcali Bajtársi Egyesület az évzáró rendezvényét a Civil Szervezetek Házában. Szentes István egyesületi elnök rövid köszöntője után az Imre Sándor Szeretetszínház és a Marcali Bajtársi Dalárda közös - egy szép, megható karácsonyi témát feldolgozó - műsora következett. Ezután meglepetésként Fülöp János tagtársunkat köszöntötte fel születésnapja alkalmából a családja és az egyesület tagsága. A hatalmas és ízletes születésnapi tortából, amit a család készített el, mindenkinek jutott egy szelet. A finom vacsora elfogyasztását követően baráti beszélgetés, tánc, együtt éneklés zárta a vidám estét.

Kőrösi András

 
Teljes bejegyzés

ÉAR év végi értekezlet

2016.12.16

dscf3896.jpg  Az Észak-alföldi Régió tagszervezeti elnökei és titkárai december 16-án, Nyíregyházán jöttek össze a hagyományos év végi értekezletükre. Tóth Sándor régióvezető itt köszönthette a régióban először megjelenő szövetségi elnököt, Hazuga Károlyt. Tovább... .

 

 
Teljes bejegyzés

Érdekfeltáró értekezlet Nyíregyházán

2016.11.24

161124_06.jpg  2016. november 24-én az Észak-alföldi Régióban érdekfeltáró értekezletet tartottak. Nyíregyházán jöttek össze a régióban működő tagszervezetek nyugállományú, járandóságos, tartalékos képviselői... Tovább a cikkre... .

 

 
Teljes bejegyzés

Tisztelgés Halottak Napján Perkupán

2016.11.02

perkupa_elokep.jpgA Perkupán elesett magyar és román katonák emlékművénél az emlékezés koszorúit közösen helyezte el Románia magyarországi nagykövete és katonai attaséja... tovább a cikkre... .

 
Teljes bejegyzés

Kihelyezett fogadónap Szentendrén

2016.10.26

elokep.jpgA HM KIKNYP 1. Katonai Igazgatási Központ munkatársai a szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas klubbal közös szervezésben 2016. október 26-án, az Altiszti Akadémia Nőtlen szállóján... tovább a cikkre... .

 
Teljes bejegyzés

Európai veteránokhoz csatlakozott az MVRSZ

2016.09.23

img_1777.jpg

 

  Az EPAA tagja lett az MVRSZ. 2016. szeptember 22. és 23. között tartotta soros ülését az európai veterán repülők szövetsége (European Partnership of Air Force Assotiation, EPAA). Tovább a cikkre... .

 
Teljes bejegyzés

Ki a LECSÓKIRÁLY?

2016.09.10

Ez a kérdés foglalkoztatta a Székesfehérváron szeptember 10-én megrendezett több mint 10 éves múltra visszatekintő Lecsófőző Vigasság látogatóit. A választ megtudhatják a teljes cikkből.

 

 
Teljes bejegyzés

Vendégeink voltak Aradról

2016.09.03

Vendégeink voltak a XX. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon

Szeptember harmadika gyásznap volt a halaknak. Ekkor került sor a XX. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválra Szegeden. Tovább a teljes cikkre... .

 
Teljes bejegyzés